SKINFOOD - Mineral Sugar Blend Eyes 01 Berry Chiffon 6g

MSRP: $21.00
$18.90
(You save $2.10 )
(2 reviews) Write a Review
UPC:
8809427865702
contents:
6 x 1g

SKINFOOD Mineral Sugar Blend Eyes is a 6-color eye shadow palette with trendy and practival color shades. Its silky powdery texture adheres lightly on the eye area. 

How to Use

Gently apply to the eye area using your fingers or a brush and blend for a natural look.  

2 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Et fantastisk kjøp

  Posted by LB on 30th Mar 2017

  Palletten er et fantastisk kjøp. Alle fargene blir brukt jevnlig, og kombinasjonen gjør at man kan skape en rekke ulike looks. Konsistensen er myk, og legger seg lett på øyelokket. Brukes daglig, til hverdags og på fest. Har hatt den lenge, og det er mye produkt for pengene.

 • 5
  Must-have

  Posted by Marita on 29th Jul 2016

  En palett med kun matte nøytrale farger er virkelig must-have i enhver jente's sminkepung. Det er værtfal min mening. Du får en eller flere av disse fargene i 99,9% av vanlige øyenskygge looks du gjør. Du kan bruke den alene for helt naturlige looker eller isammen med andre shimmer farger for å skape mer "drastiske" looks.

  Skyggene er super myke i konsistens og blender seg utover som en drøm. Det er ingen dryssing med disse øyenskyggene heller. Har sammenliknet paletten med naked basic en og fargene er SÅ like (ikke de to første såklart,men de fargene de har overens). Kan ikke se forskjell overhodet bortsett ifra den mørkeste som skiller bittelitt.

  Ett av mine must-haves og jeg kan vedde på at den ville vært en av dine om du hadde den også :)