SKIN WATCHERS - Natural Deep Cleansing Oil 150ml

$25.90
(21 reviews) Write a Review
UPC:
8809419641741
volume:
150ml

Skin Watchers Natural Deep Cleansing Oil is an ideal oil type cleanser that won’t clog or block pores. Free from mineral oil, alcohol, benzophenone, parabens, dimethicone, this product does not irritate your skin. Containing vitamin A and E, this product treats wrinkles and nourishes skin. The water soluble formula doesn't leave sticky feeling. 

How to Use

Pump an appropriate amount on clean hands and massage gently all over face. Rinse off with lukewarm water. 

 

Ingredients

Cetyl Ethylhexanoate, Apricot Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Cyclomethicone, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil

21 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Fantastisk rens!

  Posted by Malin on 7th Jan 2019

  Elsker denne

 • 5
  Great

  Posted by Zoé on 18th Dec 2018

  I love this cleansing oil ! It wipes the makeup over perfectly and is very gentle even though I have sensitive skin. Plus it smells really good (reminds me of a lemon cake)

 • 5
  Fantastisk rens!

  Posted by Malin on 17th Nov 2018

  Ny favoritt, denne gjør virkelig jobben! Huden føles silkemyk og ren etter bruk. Den dufter nydelig. Tommel opp!

 • 5
  Super

  Posted by Viktoria on 23rd Jun 2018

  magical

 • 5
  Skin Watchers Natural Deep Cleansing Oil

  Posted by Sofie on 3rd Jun 2018

  En "muste have" i renserutinen til en hver person. Løser opp sminken helt perfekt, og jeg kommer aldri til å gå tilbake til en renserutine uten renseolje. Irriterer ikke huden, tørker ikke ut huden, og er generelt bare super. Får virkelig bort all sminke og skitt før man fortsetter med et reseskum. Anbefales på det varmeste!

 • 5
  Rekommenderar

  Posted by Ella on 29th Apr 2018

  Använder alltid denne först för att lösa upp sminket och sen en vanlig cleanser efteråt. Tycker sminket är lättare att ta bort då. Rekommenderar!

 • 4
  God olje

  Posted by M on 26th Feb 2018

  Dette er en deilig ansiktsolje som effektivt fjerner det mest av sminken. Jeg synes ikke den er like god til å fjerne øyensminke og når jeg bruker den rundt øynene kan jeg oppleve at den kommer i øynene og jeg ser veldig "skyggete" gjennom øynene. Dette er relativt greit å vaske vekk og det gjør ikke vondt i øynene. Utover det synes jeg pumpen er noe dum fordi den er så har og plutselig lett når du klemmer litt - hvilket har ført til noen skite baderomsspeil for min del. Ellers er den veldig godt på å massere med for å få vekk urenheter og skorper.

 • 5
  Fornøyd

  Posted by Amalia on 7th Jan 2018

  Er blitt veldig glad i denne! Den gjør hva den lover :-)

 • 5
  God og ren renseolje

  Posted by Rakel on 12th Oct 2017

  Har prøvd et par renseoljer før, sist ute var en fra The face shop, som fikk øynene mine til å brenne av smerte. Ikke bra! Denne er fri for mange kjipe ingredienser, og inneholder mange naturlige gode, og svir heller ikke om man skulle få den i øynene :) Tror jeg har funnet min favoritt!