SKIN WATCHERS - Aqua Most Brightening Water Drop 70ml

$24.90
(9 reviews) Write a Review
UPC:
8809270490069
volume:
70ml

Skin Watchers Aqua Moist Whitening Water Drop is a oil-free gel type cream that moisturizes and brightens your skin. Using natural preservative agents this product is safe to use for children and during pregnancy. With PH level 5.5, this product is suitable for all skin type and sensitive skin type. Free from oil, alcohol, artificial color, paraben, mineral oil.

How to Use

Apply at the last step of basic skincare routine. Dispense a small dab of water drop cream and spread evenly.

 

Ingredients

Water, Cyclomethicone, Dipropylene Glycol, Arbutin, Sodium Chloride, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hyaluronic Acid, Betaine, Morus Alba Bar Extract, Glycyrrhiza Glabra Extract,Machixien Extract, Arctium Lappa Root Extract, Lemon Grass Extract, Hop Extract, Hypericum perforatum Extract, Salvia Officinalis Flower Extract, Calendula Flower Extract, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract,Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata(Lichen) Extract, Fragrance

9 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 4
  Aqua moist

  Posted by JLo on 11th May 2018

  Great moisturizer, but I hate the smell. It reminds me of smoked sausages. I know it’s weird. I still use it tho, because it’s great for my skin.

 • 5
  Fantastisk krem

  Posted by linda on 21st Mar 2018

  Beste kremen ❤️

 • 5
  Love it!

  Posted by anonymous on 3rd Oct 2017

  It moisturizes the skin without feeling oily. I'm in love.

 • 5
  Nice!

  Posted by Ann Kristin on 27th Sep 2017

  Denne likte jeg veldig godt. Jeg har blanding av tørr og uren/fet hud og får ofte kviser av andre kremer. Men denne var kjempefin!

 • 5
  Aqua Water Drop.

  Posted by Wenche on 22nd Feb 2017

  Jeg har aldri hatt en så fantastisk krem noen gang‼️❣❣Jeg elsker den og har blitt totalt avhengig av den.Den trekker godt inn i huden og har en utrolig god duft

 • 5
  Fuktrik og utjevnende!

  Posted by Pia on 25th Dec 2016

  Dette er en svært fuktrik krem som virkelig har reddet huden min nå i vinter. Herlig konsistens, trekker fort inn og etterlater huden myk og mettet. Jeg har en veldig sensitiv hud som reagerer på det meste, men denne har jeg ikke reagert på.
  Etter forrige hudanalyse kjøpte jeg en av de beste fuktkremene på det vestlige markedet, men jeg synes at denne kremen fra Skin Watchers gir meg mest.
  I tillegg har denne kremen en utjevnende egenskap, og etter å ha brukt den hver dag i noen uker har den dempet rødheten i kinnene mine. Denne kommer jeg til å kjøpe om og om igjen så lenge den finnes på markedet!

 • 5
  Deilig fuktighetsgivende

  Posted by anonymous on 18th Aug 2016

  Denne kremen gir bra med fukt og smelter inn i huden og tørker fort inn.Svak lukt av banan,deilig og litt avkjølende synes jeg.

 • 5
  Gir mye fukt!

  Posted by anonymous on 19th Apr 2016

  Fuktgivende krem med gelkonsistens som "smelter" og blir helt tyntflytende på huden. Gir mye fukt til hud som er dehydrert/fuktfattig. Trekker raskt inn og har en behagelig duft.

 • 4
  Gir masse fukt

  Posted by anonymous on 17th Apr 2016

  Liker denne kremen veldig godt! Gir masse fukt til en dehydrert hud. Gir den likevel ikke full pott på grunn av at den etterlater huden min litt stiv hvis jeg ikke har en emulsjon under.