ETUDE HOUSE - My Lash Serum 9g

Was: $5.90
Now: $3.54
(21 reviews) Write a Review
UPC:
8801380135359
volume:
9g

Enriched with dogwood berry and panthenol, Etude House My Lash Serum promotes natural lash growth and improves lash strength. Essence care formula rapidly coats your lashes with full of vitamins and prevent lash loss.

How to Use

Apply gently a proper amount to your eyelashes. 

21 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 4
  Grei

  Posted by Madelene on 14th Jul 2018

  Øyevippene mine blir ikke lenger, men det blir veldig fine, fargen kommer veldig tydelig frem (har svarte øyevipper)

 • 5
  Overraskende effektiv

  Posted by Malene on 10th Jul 2018

  Har brukt den hver kveld i to uker, tar på maskara over et tørket lag med den om morgenen. Det er så stor forskjell at det har fått andre til å bestille den også. Anbefaler likevel å prøve forsiktig i tilfelle man er en av de som reagerer. Jeg kan av og til kjenne en lett følsomhet i øynene, men det er da jeg har tatt på for mye eller glemt meg av og gnidd meg i øynene. Kjenner flere som bruker den på øyenbryn. Den funker!

 • 5
  Amazing

  Posted by Annix on 14th Apr 2018

  My lashes have grown like crazy! People keep asking me what mascara I`m wearing or if I have curled them or stuff like that. Simply great!

 • 4
  Kommer til å kjøpe denne igjen!

  Posted by Kath on 6th Apr 2018

  Veldig god. Tok bilde av vippene mine før jeg startet med dette serumet og man ser veldig forskjell både på tykkelse, farge og lengde. Har tidligere hatt problemer med at vippeserum svir og klør noe voldsomt men denne merker man ikke at man har på. Supergod.

 • 5
  Styrker vippene

  Posted by M.D.J on 15th Mar 2018

  Denne gjør at vippene mine føles tykkere og sterkere. Verdt pengene!

 • 5
  Fungerer overraskende bra

  Posted by Maren on 28th Feb 2018

  Dette serumet har jeg vært veldig fornøyd med. Så merkbar forskjell. Det tok lengre tid før vippene falt av, de ble sterkere og friskere og lengre. Pleier å farge vippene svart, og så at jeg måtte farge oftere!

 • 4
  Nice product

  Posted by F Cat on 24th Feb 2018

  I like that this product has no fragrance and does not irritate my eyes. I have tried my best to use it consistently every night....but sometimes I forget! Lol ....I do have to say my eyelashes have improved and look more uniform when I have mascara applied. Overall I like this product....haven't used it long enough to to see a dramatic difference .....But I will continue to use it : )

 • 5
  m.a.h

  Posted by M on 25th Dec 2017

  I love it, It works! Ive been using it for two weeks now and my lashes are longer and fuller! Will absolutely buy again once its empty.

 • 5
  Fantastisk bra

  Posted by June Elise on 21st Nov 2017

  Utrolig bra og verdt pengene og blir flere kjøp av denne. Etter to uker så jeg faktisk forskjell både på vipper og bryn