COSRX - One Step Original Clear Pad 70pads

$22.90
(6 reviews) Write a Review
UPC:
8809416470306
comtents:
70 pads

Out of stock

COSRX One Step Pimple Clear Pads provides an easy & simple solution for acnes and pimples. With 70 pads soaked with natural BHA and Salix Alabark extract, this product helps reducing pimples and removing skin wastes. Its active ingredients deeply penetrates the pores and immediately cares for skin troubles. 

How to Use

After cleansing your face, gently wipe the face with a pad avoiding the eye area. Continue with your basic skin care routine after using the pad. 

 

Ingredients

Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine Saliylate, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Allantoin, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Ethyl Hexanediol, Sodium Hydroxide

6 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 2
  Funket ikke for meg, finker kanskje på deg

  Posted by Mari on 26th Dec 2017

  Jeg har hørt at denne har hjelper folk, men for meg gjorde denne ingen ting. Blir egentlig bare lignende og støver ned i skapet...sier ikke at du ikke skal prøve den, men være obs på at hudpleie er veldig personlig, for mange funker denne, men for mange andre, som meg, funker denne bare ikke. Jeg har egentlig bare prøvd cosrx sine Bha produkter, så vet ikke helt om Bha produkter generelt ikke funker på meg, eller om det bare er cosrx sine som ikke funker, men med tanke på at cosrx bruker en mildere form for Bha tror jeg nok det er dem. Hvis ikke cosrx Bha blackhead power liquid ikke funket på deg, tror jeg ikke du trenger denne....
  Igjen, sier ikke at det er et dårlig produkt, men sier barebat det ikke funker for alle

 • 5
  Mine sta whiteheads er borte!

  Posted by L--- on 18th Dec 2017

  Endelig et produkt som fjernet whiteheadsene på haken min!

 • 5
  Very good

  Posted by Mette Carlsen on 3rd Dec 2017

  The best toner I have tried

 • 5
  Cosrx One step pimple clear

  Posted by Anja on 1st Nov 2017

  Kjøpte denne til min tenåringssønn som plages med uren hud. Har gitt synlig positivt resultat. Anbefales.

 • 5
  Love it

  Posted by Dragins on 2nd Oct 2017

  Really recommend it.

 • 5
  Problem med kviser? Se hit <3

  Posted by Marita on 29th Jul 2016

  Får alltid noen kviser hver måned i tante rød uken (som de fleste andre jenter der ute vil jeg tro) noe som irriterer meg grønn. Det som har hjulpet meg mye og blitt min løsning er disse padsene fra COSRX. Padsene er fullstappet av BHA syre (som btw er fenomenalt mot alt av kviser, urenheter/akne) som fjerner kvisene fortere enn ja. Det tar ikke lange tiden etter jeg har brukt padsene før jeg ser de sakte men sikkert er på vei bort. Dette er mitt hemmelige våpen mot kviser. Anbefaler de på det sterkeste!

  Noen tips vell å merke. De bør brukes sånn her for best effekt:
  1. Rens ansiktet som vanlig
  2. Påfør en pH regulerende toner (cosrx aha toner)
  3. Deretter bruker du padsen og "renser" ansiktet med den. Gjerne gjør det i noen minutter. Unngå øye området og selve leppene såklart.
  4. Vente omlag 20 minutter så syrene får jobbe alene før du går videre med neste steg i din vanlige hudpleierutine.

  Brukes med spf50 daglig. Er ett sterkt syreprodukt.