COSRX - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 150ml

$17.90
(3 reviews) Write a Review
volume:
150ml

With natural AHA ingredients (10% of apple water) and BHA ingredients (10% of Willow Bark Water), COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner rejuvenates the skin while preventing blackheads, whiteheads and blemishes. Free from paraben, artificial colorants, artificial fragrance, triethanolamine.

How to Use

After washing face, apply an appropriate amount of toner with hands or a cotton pad. Give it a enough time for full absorption before applying essence or lotion.

 

Ingredients

Mineral Water, Salix Alba (Willow) Bark Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Water, Betaine Salicylate, Allantoin, Panthenol, Ethyl Hexanediol

3 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Best!

  Posted by Anne Marte Kamp on 26th Jan 2018

  Dette produktet er abselutt det beste produktet når det gjelder å roe ned urenheter! Sliter med hormonell acne og mange småkviser. Bruker jeg denne morgen og kveld så holder huden seg glatt og fin! Glemmer jeg å bruke den et par dager derimot.... Abselutt et must i min rutine!!

 • 5
  Fantastisk

  Posted by June Elise Karlsen on 31st Dec 2017

  Beste Toner jeg har brukt på ansiktet mitt, merke stor forskjell fra jeg startet å bruke den, tok ca 1-2 uke før huden ble bedre. Anbefales på det sterkeste

 • 5
  Kjempebra!

  Posted by anonymous on 17th Sep 2017

  Veldig god toner. Jeg merker forskjell på huden min etter noen uker. Mindre urenheter, glattere hud og jeg blir ikke så fort blank i ansiktet lengre.