COSRX - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 150ml

$17.90
(6 reviews) Write a Review
UPC:
8809416470030
volume:
150ml

With natural AHA ingredients (10% of apple water) and BHA ingredients (10% of Willow Bark Water), COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner rejuvenates the skin while preventing blackheads, whiteheads and blemishes. Free from paraben, artificial colorants, artificial fragrance, triethanolamine.

How to Use

After washing face, apply an appropriate amount of toner with hands or a cotton pad. Give it a enough time for full absorption before applying essence or lotion.

 

Ingredients

Mineral Water, Salix Alba (Willow) Bark Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Water, Betaine Salicylate, Allantoin, Panthenol, Ethyl Hexanediol

6 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 4
  Helt ok

  Posted by Mion Amdahl on 15th Apr 2019

  Vet ikke helt om den gjorde noe for huden min, men nå sliter jeg ikke så veldig med hudproblemer lenger (pga andre produkter). Jeg synes den trekker inn fort og den har ikke noe spesiell lukt, men jeg er ikke den største fanen av spray metoden siden jeg er vandt til å bare kunne helle produktet på en cottonpad. Prøv den og se om du liker den selv!

 • 5
  Oppfyller alle forventninger

  Posted by Kivi on 18th Jul 2018

  Dette er første AHABHA produktet jeg bruker, så jeg kan ikke sammenlikne med noe. Men jeg er uansett veldig fornøyd. Allerede etter første natt merket jeg at urenheter begynte å komme til overflaten sånn at de enkelt kunne vaskes vekk. Etter halvannen uke har mine store, svarte porer på nesen blitt både rene og mindre. Jeg får fortsatt en og annen kvise, men jeg tror huden fortsatt er i en slags rensingsprosess. Produktet føles behagelig, og trekker seg fint inn i huden.
  Bare husk at AHA/BHA ikke passer sammen med noen hudprodukter (feks mange akne-kremer)!

 • 5
  Helt super

  Posted by Malene on 10th Jul 2018

  Etter ca. to uker så jeg at urenhetene roet seg, og huden ble glattere. Anbefales på det varmeste!

 • 5
  Best!

  Posted by Anne Marte Kamp on 26th Jan 2018

  Dette produktet er abselutt det beste produktet når det gjelder å roe ned urenheter! Sliter med hormonell acne og mange småkviser. Bruker jeg denne morgen og kveld så holder huden seg glatt og fin! Glemmer jeg å bruke den et par dager derimot.... Abselutt et must i min rutine!!

 • 5
  Fantastisk

  Posted by June Elise Karlsen on 31st Dec 2017

  Beste Toner jeg har brukt på ansiktet mitt, merke stor forskjell fra jeg startet å bruke den, tok ca 1-2 uke før huden ble bedre. Anbefales på det sterkeste

 • 5
  Kjempebra!

  Posted by anonymous on 17th Sep 2017

  Veldig god toner. Jeg merker forskjell på huden min etter noen uker. Mindre urenheter, glattere hud og jeg blir ikke så fort blank i ansiktet lengre.