COSRX - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml

$19.90
(8 reviews) Write a Review
UPC:
8809416470009
volume:
100ml

Containing 96% of snail secretion filtrate, COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence effectively expedites skin cell regeneration and fades acne scars and hyperpigmentation. With full of replenishing and revitalizing nutrients, this essence rejuvenates and nourishes your skin for a healthier, smoother look.

How to Use

After tonning, dispense an appropriate amount of the essence and apply evenly onto face. Pat gently for better absorption.

 

Ingredients

Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Arginine, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Phenoxyethanol

8 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Supergod!

  Posted by Malin on 7th Jan 2019

  Bare et ord: fantastisk

 • 5
  Fuktighetsgivende

  Posted by Anonym on 10th Jul 2018

  Jeg bruker denne etter COSRX - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner, opplever at den fukter huden godt, og merker at spor etter de få kvisene jeg får nå, forsvinner langt raskere. Den er utrolig lett på huden, og rett og slett digg å bruke. Er viktig å la den trekke ordentlig inn i huden før man legger på noe annet, hvis ikke kan det klumpe seg.

 • 5
  Best!

  Posted by S on 3rd Jun 2018

  Beste produktet jeg noensinne har prøvd for min hud. Jeg har alltid syntes fuktighetskremer er for ''heavy'' for min hud, så da jeg fant denne ble jeg utrolig glad fordi det tilfører huden fuktighet uten å tynge. Trekker fort inn i huden, irriterer ikke og gir fin glød. Produktet varer også utrolig lenge, man trenger bare ett pump for å dekke ansikt og hals, så har hatt denne i mange måneder nå og er enda ikke tom (bruker den hver dag flere ganger daglig)
  Anbefales på det sterkeste :)

 • 5
  Favoritt!

  Posted by Marta B on 25th Mar 2018

  Har brukt denne i noen måneder nå og kan 100 % si at den funker! Snegleslim er fantastisk til å hele sår og arr. Denne har fort blitt en fast skjønnhetsprodukt i min daglige rutine. Stor takk til MyKoreanMakeup som selger koreanske skjønnhetsprodukter til rimelig pris, fortsett med den gode jobben!

 • 4
  Fornøyd

  Posted by Amalia on 7th Jan 2018

  Etter at jeg begynte å bruke dette serumet har pigmentflekkene mine blitt mindre synlige. Det gir god fuktighet og smelter fint inn i huden!

 • 4
  I like it

  Posted by Olamide Gab-Opadokun on 18th Nov 2017

  To be honest I am not even sure what effect this should have on my face lol but i love it. It has helped my dehydrated skin by providing with more hydration. I have been using this for about 6 months and im really loving it. I think it also aids healing of breakouts. I also love the texture

 • 5
  Snegleserum

  Posted by Therese on 19th Sep 2017

  Beste serum jeg har prøvd. Huden føles glatt og fin etter påføring. Gav en flaske til min mor også, og hun elsket den. Håper den kommer til lager ogjen snart!

 • 5
  Kan ikke leve uten dette

  Posted by Simon on 28th Jul 2016

  Har brukt denne essensen i noen måneder nå og trygt konstatere at den gjør underverker for huden min. På grunn av snegleslims evne til å gå dypt i huden (og her med 96% snegle!) og evne til å helbrede sår har jeg sett at acnesårene mine sakte, men sikkert begynner å forsvinne! Det er for godt til å være sant, og jeg som trodde at kinnene mine alltid kom til å være flekkete! Nå er det bare svake rosa hint fra tidligere acne på ansiktet mitt - noe som sikkert forsvinner etter hvert også! I tillegg til dette gir essensen rik fuktighet, uten å være for klissete, og synker godt inn i huden. Kjøper gladelig mer!