Loading... Please wait...
  • Image 1

MIZON - Snail Repair Eye Cream

Price:
$14.95
Brand:
Rating:
4 Stars
Current Stock:
14

Click the button below to add the MIZON - Snail Repair Eye Cream to your wish list.

SHARE

Product Description

Containing 80% of snail secretion filtrate, Snail Repair Eye Cream rovides outstanding skin regenerating effect and recovery. Formulated with adenosine and peptide, this product also treats wrinkles and Niacinamide ingredient helps to solve dark circle problems.

How to Use

Apply a small amount around eyes and pat gently until absorbed.

Other Details

Volume:
25ml

Find Similar Products by Category

Product Reviews

Write a review

  1. Veldig god øyekrem 4 Star Review

    Posted by on 30th Dec 2016

    Veldig glad i denne øyekremen. Den er lett, trekker fort inn i huden, gir ingen fet følelse og den hjelper faktisk mot mine mørke ringer! Første øyekremen jeg har prøvd mot mørke ringer som faktisk hjelper. Det tok vel nærmere to måneder før jeg begynte å se en forskjell, men det blir stadig, sakte men sikkert lysere under øynene.

    Den får litt minus for at den er i krukke. I tillegg har jeg ikke enda sett en forbedring på mine fine linjer under øynene, og da det var som kaldest i vinter, er jeg usikker på om denne ga nok fukt. Likevel trekker disse tingene bare såvidt ned, både fordi at denne selges i mindre versjon på tube, det kan være at den hjelper mot linjer bare at det tar lengre tid, og jeg kan sikkert bruke øyeserum for å booste effektivitet og fuktighet.

    Selv om det er litt kjipt med krukke, er krukken svær! Jeg har hatt min i nesten et halvt år (brukt en annen øyekrem i rundt en måned), og det ser ut til at den kommer til å vare meg i noen måneder til. Kommer mest sannsynlig til å kjøpe denne igjen, og da heller tuben, eller at jeg fører produktet over på pumpeflaske :)


Our newsletter