Loading... Please wait...
  • Image 1

COSRX - BHA Blackhead Power Liquid 100ml

Price:
$16.81
Brand:
Rating:
5 Stars
Current Stock:
13

Click the button below to add the COSRX - BHA Blackhead Power Liquid 100ml to your wish list.

SHARE

Product Description

With a natural BHA ingredient and betaine salicylate 4%, BHA Blackhead Power Liquis removes dead skin cell and blackheads while preventing the oxidized sebum turing into blackheads. With a light texture, this product works with your skin over time to soften and clear your skin for a even skin tone. 

How to Use

After washing your face, get a coin-sized amount and lightly apply to the target area with blackheads or dead skin cell. Avoide under eye area and use sunscreen in daylight.

Caution

When you utilize this product, avoid using any products with high level of AHA, BHA, Retinol, Vitamin C.

 

Ingredients

Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene Glycol, Betaine Salicylate, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Arginine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol

Other Details

volume:
100ml

Find Similar Products by Category

Product Reviews

Write a review

  1. Denne fungerer! 5 Star Review

    Posted by on 18th Nov 2016

    Ah, jeg digger denne. Jeg har bare brukt den i rundt tre uker, men jeg så resultater allerede etter første gang. Morgenen etter var kvisene synlig mindre, og dette skjer hver gang jeg bruker den. Ikke helt sikker på om den fungerer på mine sorte prikker enda, både siden jeg har så mange av de og jeg bruker flere produkter som skal hjelpe, men jeg tror kanskje den har hjulpet litt. Den hjelper i hvert fall mot kviser og jeg føler ikke den tørker ut huden heller.


Our newsletter