Loading... Please wait...
  • Image 1

COSRX - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml

Price:
$17.90
Brand:
Rating:
5 Stars
Current Stock:
1

Click the button below to add the COSRX - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml to your wish list.

SHARE

Product Description

Containing 96% of snail secretion filtrate, COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence effectively expedites skin cell regeneration and fades acne scars and hyperpigmentation. With full of replenishing and revitalizing nutrients, this essence rejuvenates and nourishes your skin for a healthier, smoother look.

How to Use

After tonning, dispense an appropriate amount of the essence and apply evenly onto face. Pat gently for better absorption.

Other Details

volume:
100ml

Find Similar Products by Category

Product Reviews

Write a review

  1. Kan ikke leve uten dette 5 Star Review

    Posted by on 28th Jul 2016

    Har brukt denne essensen i noen måneder nå og trygt konstatere at den gjør underverker for huden min. På grunn av snegleslims evne til å gå dypt i huden (og her med 96% snegle!) og evne til å helbrede sår har jeg sett at acnesårene mine sakte, men sikkert begynner å forsvinne! Det er for godt til å være sant, og jeg som trodde at kinnene mine alltid kom til å være flekkete! Nå er det bare svake rosa hint fra tidligere acne på ansiktet mitt - noe som sikkert forsvinner etter hvert også! I tillegg til dette gir essensen rik fuktighet, uten å være for klissete, og synker godt inn i huden. Kjøper gladelig mer!


Our newsletter